Monday, March 05, 2012

764: Saranghae Saranghae Saranghae!


Hai semorang
Saya slowpoke kali ni
Baru bulan lepas saya terjumpa FT Island di persada seni ini
Dan saya kesali akan kelemahan saya ini
Kerana bulan Januari lepas dorang datang Malaysia bikin konsert
Saya kucivaaaaa

Hai semorang
Saya slowpoke kali ni
Walaupun begitu
FT Island di hati saya melekat kejap bagaikan teritip
Hari-hari saya dengar lagu dorang
Bagaikan tiada kesudahan
Mohon diampunkan

Hai semorang
Saya slowpoke kali ni
Jadi saya nak bagitau
Sape tak minat FT Island
Dia kodi
Sekian, saranghae!




11 comments:

*SiRibenMerah said...

yeke..
saya br tau psl diorg..
tapi sgt cute2 n comel2..
muka jambu je kan..

alahai...
nk jatuh chenta jugak la camneh...

Masy said...

iyra,
mohon dgr lagu, sure jatuh chenta punyeeee hohohohoh

*grup hug dgn FT Island*

syah shah said...

minta maaf... kodi pun kodi lah... saya tak minat FT sland dan hampir semua Korean stars kecuali Rain.. Sekian tima kaseh.. :P

Masy said...

syah shah,
akak minat Rain gak. tapiiiiii memang hang kodii *keji* hahahhahahah

hani said...

kak
exists yg lama jugak tatap dihatiku ini kak..

*kengkadang tingat zaman ikut akak masy dan exists dulu. keke..*

Masy said...

hani,
yeahhh itu dah mestilah hihihiihi

HEMY said...

slowpokemon tollll

Masy said...

anul,
kali ni mmg siyessssss slopok

Super Nia Hana said...

mamat no dua tu..
kalau rambutnya tegak,
berjerawat and kulit ala kuning langsat

sejibik mcm adik hana
so terus rasa tak hensem!
ahahaha

Masy said...

hana,
dia tu ketua grup tuuuu.. kemain lg adik rupa korean yeee.. mintak sign sket. hahahahhaah

Irfa said...

skrg akak dah tersangkut ngan citer korea macam teritip jugak.huhu

buka tv channel 393..siaran lain dah tak ambik pot

tp cuma drama..lagu n band kpob belum tahu lagi