Wednesday, April 18, 2012

780: WW - orang mesia ni memang takde keje lain dok pikir pasal seks je eh? sampai dah tak segan nak cakap terang-terang gini. huh.

12 comments:

*SiRibenMerah said...

sbb tuh budak2 kecik kuat gatal merenyam skang.. mak pak dah tak reti lindung malu...

Masy said...

iyra,
kan? nk salahkan bdk2 je pon susah. byk sgt iklan x senonoh dgn produk2 seks ni. mende dh ade dpn mata, ingt org tua je ke beli. haiih...

Irfa said...

akak paling nyampah dgn iklan pasal tunjuk hebat atas katil ni.perlu ke nak heboh dan canang se antero dunia

Si Gile Dan KeGILAannye said...

hahahahahah
choyyy...!!

Masy said...

kak irfa,
gaknye dulu2 tak power langsung, tu yg bila skali power terus nak kecoh masuk paper. tahpape tahhhhh

si gile,
biol la iklan2 gini haihhh

Mya said...

erkkk...

jas imran said...

pastikan suami tak outstation kalau nak minum kopi ni? haha...

hajiMete said...

'nanti susah sendiri dik oiii' .. ahaha.. ammvoiii

syah shah said...

kakak masy, orang lelaki laaa suka kalu iklan gini, pehtu dia suggest kat wife dia... strategi suma tu... tapi kan, memang tak malu sungguh nak cerita macam gini... satu malysia baca plak tu... heh.

oranglidi said...

hahaha. promo nak mantap.

(payahnyeee word verification. aku ni asik silap je. haha)

Masy said...

kak mya,
*tercekik*

jas imran,
mcm siak je ayat dia ni rasa nk lempang hehehe

hajimete,
amboiiii suke le tuuuu :p

Masy said...

syah shah,
akak dok pikir, yg makcik ni tak segan ke klu anak2 dia baca? ke mmg pesen tak kisah? open minded???

oranglidi,
semace hareeeee hehehehehe