Friday, May 11, 2012

786: Rasa tak best

Ini minggu kedua.

Aku rasa macam ada yang tak kena dengan badan aku. Jantung dan tekanan darah la to be exact. Selalu berdebar, rasa sempit dalam dada, nak tarik napas pun takleh panjang-panjang sebab nanti end up dengan batuk. Dan sekarang memang dah batuk.

Aritu kat area dada pun sakit. Kalau ditekan, boleh rasa sakitnya tu. Masa tu ada la tanda merah, sekarang dah takde.Ditekan pun dah tak sakit dah. Tapi kesempitan dalam dada itu masih ada lagi.

Aku adalah. Malas nak gi klenet. Sekian..


8 comments:

Anonymous said...

malas nak gi klenet ye..
tapi rajin plak ni post entry.
kita klik 'like' je la eh, moga2 dengan itu akak tiba2 terberada di klenet..




lariiiiii... ; )


-rya

jedi said...

xyah gi klnik....sian doktor penat cek pesakit....

sekian,

nasihat dari ku...hahahhaha

Masy said...

rya,
nk post ni pon malas.. tgk pukul brape akk post? hehehe.. mana like, x nmpk poonnnnnnnn

jedi,
gitulah.. aku pon rasa gitu gak huahahahaa

hani said...

suro le fahrin dtg ambik bwk gi klenek tu kak..manja manja siket baru romantis katenye..haha

ber_u_wang said...

mesti kes takut makan ubat ni...

Masy said...

hani,
I WISH!!!!!

angkel,
malas nk gi jmpe doktel je..

zonaku said...

baik ko pegi jumpa doktor n amik rawatan..


kang sakit taim nak ke kk n bali cemana??? korea pun x beli tiket lagi ni......

Masy said...

zona,
errrr... alaaa jgn le ckp cenggitu.. seram ai.. huhu