Friday, June 29, 2012

804: Tulong! Tulong Bamberahim!


Aku berkenan sangat dress ni.
Especially yang belah kanan tu.
Sebab tangan dia panjang.
Walaupun kalau diikutkan dari segi material, yang belah kiri lagi anggun.
Tangan dia tak cukup panjang le pulop.

Mana nak cari?
Dress ni seme kat Poplook
Tapi seme dah keluar dari stok (out of stock) tssskk

Sape ade jumpe
Atau dah beli tapi tak berkenan
Meh le letgo ke saye
Saye pakai saiz S untuk kedua-dua pesen di atas
(dah tengok mesyemen kat webnye)
Pleaseeee...

Jangan biarkan hidup saye diselubungi..
DRESSSSSSSSSSSSS sampai STRESSSSSSS

(jangan jual memahal laks. kat Poplook bawah 80. letgo ke saye 50 dah la eh? hahahaha)

18 comments:

Irfa said...

alahai..selera kita sama la
hari2 duk bukak thepoplook sbb nak intai dress ni.huhu

nak beli..tapi gaji dah susut dan tak pasti muat ke tidak

Masy said...

huhuhuhuhuhuuhuhhuh

Anonymous said...

Kak Masy, betul berminat ke? Saya ada nampak kat tpt lain yg sama dgn thepoplook but at cheaper price.

Anonymous said...

sian cik Masy..naseb baik sy sempat rembat 1 dr poplook dress yg belah kiri tu..x sabar nk pakai..hihi

Masy said...

cik anon yg 1st,
betul betul. katne eh? mohon share link. mekasihh... hehehe

cik anon 2nd,
awak kejammmmm... kenapa awk rembat satu jeeee... rembat laa 2 lain kali.. bole saye dpt satu lg huhuhuhuhuhu

Erina Asmawani said...

nape komen akak diselubungi cik anon tetiba nih? mujur cik anon baik..hehe.Ena pun minat dress2 gini.Kalo ada nmpak yg murah i roger u ok :)

Masy said...

hahaha mebi sailen reader la kot.. tu laa kan. tantek angat2.. klu jumpe kenny roger tau.. huehehehe ;)

hajiMete said...

layannns..

Masy said...

auummmmmm

Rozita said...

hahaha...akk klu ada pun saiz M, mau melondeh kamu pakai

Masy said...

huehehehhehe.. tinggi akak brape? tinggi sy 157cm, ok x pki saiz S?

zonaku said...

aku layan mata je laaaaa.............



x suka verification kat bawah ni.... huhu!

Masy said...

hehehhehe

daddydee said...

tak cuba gi tengok kat KWC...kot ado jual ke...

jedi said...

memang ayu jadinya...comel gitu...

Masy said...

daddydee,
KWC tu ape?

jedi,
kan? naaakkkkkkkk

Irfa said...

kwc
kenanga whole centre kot
akak teka je

Masy said...

kat mana tu kak?