Monday, September 10, 2012

823: Memuah Trip - Bali Kecak Style Part 1

Kemain cite raya tak abeh lagi (agaknye), dah skip ke Bali hahahaha. Gasak.

Setelah setahun berbincang dan merancang, akhirnya Allah jualah yang melancarkan segalanya. Maka demikian, kami Geng #Memuah telah ke Bali, Indonesia pada 6 September 2012. Tanpa Keri, Erina dan Aima, kami gagahi jua perjalanan ini sambil menyeret beg memasing.. Aku, Bellan dan Jard gerak sendirik ke LCCT, yang berkeluarga bergerak bersama. Githooo~

Flite petang dalam pukul 6 gitu, tapi kendiannya delay. Well.. siapalah Air Asia tanpa delay. Bagaikan RTM tanpa Farid Ismet Emir, bagai TV3 tanpa Karam Singh Walia. Begitulah. Hehehe. Tapi bagus gak delay.. boleh cas hempon sat sambil layan cite cina Hokkien kat situ. Mekasih la AA.. cam tetau je. Hehehe.

Perjalanan dalam 2 jam lebih, tapi malam tu katanya dijangka tiba awal. Yelah kot. Aku pun tak pedulik sangat. Dalam pukul brape eh sampai sana.. nak dekat pukul 10 ke memang pukul 10 sampai sana. Bla bla bla.. akhirnya jumpe la encik supirtenden iaitu Pak Ieron. Kemain lagi.

 nampak macam Anul dengan Jard berpegang tangan plak. ahahahahahha

Dari epot, kitorang stret anto Wafa dan Ivan ke tempat penginapan di Puri Kelapa. Cool giler tempat ni walaupun tak berapa nampak sangat.. aterrr dah malam kan. Sementara tunggu dorang cek in, bincang dengan Pak Ieron pasal tentatif esok. Kawtim seme, terus antor kitorang plak ke Sanur Avenue. Dapat welcome drink berupa air tembikai. Tapi apsal bagi 2 je untuk bilik kitorang? Kitorang ni berempat tau.. kena la kongsi sorang separuh gelas. Hahahaha.

Dapat honeymoon suite. Kemain besau, tu dah bagos. Masalahnye pintu bilik air takde. I wonder memang honeymoon takmo pintu eh. Memang laki bini suke skodeng pasangan birak eh? Ok merepek. Dah takde pintu tu satu hal, dinding plak berlubang-lubang. Adoyaiii kinky sangat. Hahahahahahaha

Bellan sedang cuba merombak langsir supaya bilik air relevan digunakan

Aku ni beriya je merungut kan, padahal aku la orang 1st yang mandi aritu. Hahahaha. Ade kesah. Berlengas sudeh. Pastu makan bekal kek warna warni yang Wafa bawak, makan megi dan tidorrrr.. 

Kemdianlah sambung. Heheheh~

14 comments:

❀aRaBeLLa❀ said...

hahahahahha...demmit betul akak pon ade pic ai tgh betulkan langsir tu..ni silap32 jard pun ade..

dah la berlubang2,langsir lak asyik nak luruh lain kali wat open je terus..tak payah langsir bagai..hahahaha

Pe'ah Weirdo said...

kemain hoi hahaha... best la.. mmg sgt best la membace.. bule tak cecepat sket haplod pic.. tak sabau aku nak nengok nye.. huhu

Masy said...

bella,
hahahaahaaha comel tak gambau tu hahaha

tau takpe. ni mmg scene kinky laki bini la akak rasa.. hehehe

kak peah,
sabo sabo.. nk tunggu mood sampai nanti neh hehehe

HEMY said...

bontot ituuu...bellaaaaa~~~~ Miyamorrrrr

Masy said...

ahahahahahhaahh!! dah giler bontot pulak daaaaaaahhhhh

pB said...

sila sambung cepat cepat

zonaku said...

bukti ko paling gigih bella.......

berbanding kitorg...... sila bangga!

Masy said...

kak pB,
ye akan disambung nanti hehehe

zona,
yeaaaaahh.. makan kek pun gigih gak dia tu hahahaahha

HEMY said...

gila dasat jard bg fuck sign kt sign tu

syah shah said...

ah, dengki pegi KK tak abes lagi, dah bagi dengki pegi Bali pulak... Ah, mencik mencik mencik ahhh~~

Hah, cepat apdet lagi. tak sabo ai nak bace nih kakak. Haha~ :P

Masy said...

anul,
aku pon x sangka gak jari itu yg digunanya hahaahha

husna,
sabau sabau hehehhehe.. yaaa akan diapdet nanti yaaaaaa~

zonaku said...

masa dia pose tu aku cam perasan dia guna jari tu......


tp kan lepas tu dah jalan masuk, trs x der mention dah...

Jard The Great said...

oppss.. why the middle finger? ehh... takda org perasan ke.. itu "angkasapui"? hehe

Masy said...

zona,
rasanye gitu la. aku plak dok aim KOTAK KELUHAN kat situ, cadang nk snap sblm balik tp x sempat hehehe

jard,
dorang x pasan lettew hhehhehehehh