Monday, October 08, 2012

831: Minggu lepas punye kisah..

Last week, aku gi oustation lagi.
2 hari je, ke Pulau Tuba.
Backpack je
Terkejut mereka tengok keringkasan aku hahaha


Ekcely aku pegi dalam keadaan
jiwa a bit kacau
Tak tenang
Tapi buat-buat jelah macam rileks

Keje is keje,
am I right?
Sape cakap tak, dia pelapik tandas
Hahahaha


Nothing much
I met this cat
Di mulut aku panggil dia Garfield
Di hati, aku panggil dia lain
The moment dia cakau tangan aku
Terkeluarlah nama yang aku sebut dalam hati tu

AQIL!!!!
kantoi. hahahaha
Asal nampak kucing gemuk je, terbayang Aqil
Jangan marah, mama Ena hehe

wuweeekk!!!

Esoknya jalan-jalan survey
Naik motor
Aku yang hanya ade lesen kete JERRR, motor takdek
Naik dengan Kak Bebola Ikan
Motor pon cam harom skek

Kemdian jatuh motor
Baguih dok ada
Jatuh kat kawasan cerun bukit
Sebelah kiri cerun terus ke laut
Sibbaik tak jatuh dalam laut -_-
Kitorang takde pape
Motor jelah jahnang sket
Dah laa semedang takde line -_-
Sabo jelah
Inilah kisah hidup dan pengorbanan saurang perancang bandar
Tsssskkk~


Makan kat sana pun murah lagi
Neskepe tarik RM1
Roti canai kosong 70 sen
Mee kuah yang ade udang fresh dari laut dalam 4 - 5 ekor tu baru RM5
Pitaaaaaaam

Tapi takde apelah kat situ

Dah, tu je entry aku arinie
Takde idea weh
Kalau ade pon,
Idea nak marah-marah je hahahahahahahha
Esok lusalah aku apdet mende lain

Bye sayang!

16 comments:

Drama Queen said...

cun arr pic2 yg ko amek tu... kucen tu wat aku geram. yg ko jatuh mutut tu.. ok tak? hade leluke? aku xreti gak naik mutut. dan ada sedikit takuts.

Erina Asmawani said...

hahahahaha...jaga2 kak, Aqil baca ni. Siaplah, dia jumpa akak nanti dia cakau2 *menderam* Hahahha

Tu kucen tu memang jelir lidah kappee??


Ok,tetiba imajin akak jatuh moto cam kelakau.Hahhaa.Eh, durhaka betul ketawakan kakak jatuh moto ;p



Masy said...

iza,
mmg saje aku letak pic yg cecantek je hahahahahah. luke takdok, lebam jew..

ena,
heppppp akak pulak menderam sambil angkat bibir seblah hahahaha

ha'ah.. dia baru lps jilat2 badan dia hehehe

omboihhh kemain gelak! hehehe

HEMY said...

tak kena bayar pape ke moto tu?

zonaku said...

tang mana lak aqil sama ngan kucen ni??????


aku tahap kakak, so aku leh gelakkan ko sepuas hati......


HAHHAHAHAHAAAA......

Masy said...

anul,
kene.. dalam 100 lebih org tu mintak, tp pakcik motel tu tolong kaverkan separuh

zona,
siot je ahhahhaahahhaha

Wak Gelas™ said...

wak nmpk pic pulau yg bawah tu chantekk.. apekah nama pulau ittuuu yeee.. ehhee

❀aRaBeLLa❀ said...

Best la keje leh outstation jalan2..tak de ar terperuk 8 jam dlm opis..huhu

Masy said...

en me,
pulau pinang nama diberi.. hehehe

bellan,
yaaaa mmg pon hehehe

Super Nia Hana said...

suka semuaaa gambarrrr kt n3 ni
super cantikkkk

Masy said...

mekasih hana! :)

Jard The Great said...

gmbr kalah dslr. hehe

Masy said...

jard,
hehehe snap pki kamera biasa je padahal, terer sunggoh kamera tu hehe

pakbear said...

pakai kamera/phone apa?

Masy said...

bear,
pakai kamera canon. tp bukan slr tu.. digicam je heheh

Masy said...

eh yg gambo kucing tu aku snap guna hempon. HTC Chacha~