Tuesday, November 27, 2012

834: L

So dah hampir sebulan si Ell bersama kitorang di sini. Eceh. Kehkeh.

Aku ni selalu kesian dengan dia. Yelah aku tengok orang keliling macam tak berapa nak bercakap dengan dia. Nebes la kot semorang kan nak cakap omputeh. Aku pon sama hahahaha. Tapi start masa gi Penang aritu, aku paksa-paksa gak la mulut aku ni bercakap omputeh gak. Lantaklah. Aku kesian tengok laaa.

Dah balik dari Penang aritu, macam serupa jugak. Hmmmmm.

Sekarang ni dia gi opis jalan kaki je. Ekcely penat gak tu sebenarnya, tapi.. alaaa aku dulu masa takde kete pun camtu gak la. Ok je so.. ok lah. Cumanya kekadang aku harap ade la sape-sape kat opis ni yang akan anto dia balik. Aku cakap ni macam ade agenda je kan, padahal takde pun. Kesian weh. Bayangkan kalau kita di tempat orang, eieieieiei kesianlah.

Beberapa minggu lepas, Kak Bebola Ikan ade mention pasal mamat ni biasanya akan turun KL lepas keje ari Jumaat. Selalu tu dia tak sempat pun nak cakap dengan aku untuk tumpang gi stesen komuter sebab aku kan balik tajam pukul 5 hahaha. So last week masa lunch tu, aku pun tanye la dia - nak gi memana ke wiken ni. Nak turun KL ke. Kalau nak, aku boleh anto gi stesen komuter gituuu. Tapi dia macam tak cakap pape. Ok...

Petang tu saje la aku tunggu sampai 5.30. Masa nak kuar tu, aku tanye dia - amacam, nak gi dok? *cakap omputeh laa hahahaah*. Dia kata nak singgah umah dulu, takpe ke? Aku ni.. dah alang-alang nak tolong, balun jelah kan. Panjang la cite ni, malas lak nak taip hahaha.

Semalam pun macam tu gak. Tetibe dia tanye kot aku bole anto dia gi Plaza Masalam, aku ok jelah. Rupanya dia nak gi makan, so aku agaknye yang tanye dia nak aku temankan dia makan tak? *aku tak ingat sape ajak sape, aku kot?*. So yeaah.. dinner la kitorang sambil berbual-bual sampai tak dapat anto Bellan hehehe.


Apsal tah aku cite pasal mende ni pon tataulah. Dah la ayat cam tahpape HAHAHAHAHA. Takde idea nak cite ape. Hanya ade cerita omputeh yang ensem dan wangi ni je. Lulzzzz~

More to come, uols! Kalau jadi laaaaa...

#dia dah beberapa kali sebut aku ni liberal. maksud?

5 comments:

Irfa said...

er akak tak paham la
ni kisag ttg apa?dating ke?

❀aRaBeLLa❀ said...

Tudiaaa Ell di dahulukan..ai dikemudiankan...tskk
Hahahhaha

Wak Gelas™ said...

wak pon nebes ckp omputeh jugakk.. ahakkKs

Masy said...

hahahaha maaf ye Bellan.. lagipun dak Keri pon kensel gak nak pegi.. Ell tak bagi akak pegi epot sorg2 HAHAHAHAHAHA

Masy said...

kak irfa,
heeeeee

en me,
hahahaha nebes nebes