Friday, December 21, 2012

840: Saye ok jeeee, percayalah. bluweeek~

 nampak macam kurus pulak. berkat tak selera makan seminggu

Kali ni rasa yang tak best pada bos tu cepat hilang
Cepat dari kebiasaan la maksud aku
Tatau la kot tetibe aku dah jadi lebih pemaaf
Atau lebih lembut hati
Atau aku dah malas nak pikir
Atau memang salah aku
Atau dah buang tebiat nok mapuh

Apa-apa jelah

Walaupun takde plak kata maaf daripada bos
(macam biasalah - rasanya)
Tapi bila aku cepat recover
Rasanya bos pun macam 'lega'
Takpelah bos
Memang akar kemarahan bos tu macam bangang
Tapi ujung-ujungnya memang point yang dia cakap tu
Adalah kelemahan aku
So aku jadi berbelah bagi

Tengok.
Aku dah terasa hati ni pon ade masa lagi nak pikir hati orang
-_-"

Aku ade point untuk marah
Tapi bos pun ade point jugak
Silapnye adelah permulaannye tu je

Lain kali kan bos
Kalau nak marah saya atas sebab kelemahan saya
Silelah gunakan saluran yang betul
Janganlah main petik je kejadian yang takde kaitan
Pastu... haa...

Bos tau marah
Bos tau pulak pikir opismet lain kecik ati dengan saya (kononnya)
Tapi bos lupa
Saya pun ade hati gak, yang boleh kecik gak
Dan ade jugak rasa sedih, marah
Yang selalu saya sorokkan
Saya kecik ati, ade orang lain kesah? Takde kan.

Takpelah.
Semua salah saya.
Abes cite.

Apa nak buat minggu ni?
Mood macam dah baik sikit
Macam laa...