Wednesday, January 02, 2013

843: Kisah Last Sebelum 2013

Tapi hari ni dah 2013 pun. Ade kesah?

Jumaat lepas aku amek cuti. Saje je. Lagipun nak scalling dengan cabut gigi. Dah alang-alang cuti bertimbun tu, balun jelah cuti sehari. Tapi bagus jugak cuti, penangan sakit cabut gigi tu... eceh tipulah. Tapi takde la teruk sampai kene cuti sebenarnya.

Senang cakap, dah selamat dah sebatang gigi geraham diarwahkan. Malas pulak nak cite detail kejadiannya. Malas malas.


Setengah hari sakit, esoknya dah ok alhamdulillah. Makan pain killer pun sekali je. So.. akan setup satu lagi date dengan dentist, nak cabut lagi sebatang tu pulak. Semak. Mende-mende yang menyakitkan aku ni memang dah tiba masanya untuk dirambuskan.

Dah 2013. Tak eksaited dah.


aku lihat org gembira. aku lihat org mula bangkit dari kejatuhan. dan semua org nampak sangat gembira. bila aku renung dlm cermin. aku cuma nmpk aku yg tersenyum kerana mahu menggembirakan hati sendiri.

sedangkan aku sangat sedih. sangat terluka. sangat-sangat.

4 comments:

adra217 said...

hai budak yang sangat terluka...terluka akibat cabut gigi barangkali... :p

Masy said...

terluka yg tu dah setel dah bos. mitbol IKEA bila lg? hhihihihihi

zonaku said...

hmmm....
cermin tu selalu pujuk aku sampai dah x ada makna dah pujukannya....

Masy said...

hmmmmmmmmmmmmmmmmmmm~