Friday, January 04, 2013

845: 20+13 umur saya arinie


Saye berkongsi tarikh lahir dengan Ude. Iaitu abang saye yang ketiga. Tiap-tiap tahun, dah tentu kitorang tak lupa pada bday memasing sebab kongsi date kan hehe.

Saye doakan moga abang saye dipanjangkan umur dengan penuh keberkatan, dimurahkan rezeki, dikurniakan kesihatan tubuh badan, keluarga yang bahagia dan ketenangan hidup dunia dan akhirat. Saye harap doa tu akan berpatah balik kepada saye gak. Hmmmmm..

Yang ucap selamat dengan pelbagai medium, saye ucapkan terima kasih banyak-banyak. Moga Allah merahmati kehidupan anda semua, insyaallah - amiinnn...

Saye harap I love you pada hari ni bukan hanya datang dari abang saya. Saye harapkan awak pun ucap benda yang sama..*tenung hempon*

Mekasih, semua :)

#my weakness cause your pain, and this song is my sorry - britney.

6 comments:

Wak Gelas™ said...

selamat harijadi cik masy yee.. muger2 dimurahkan rejeki senantiasa.. aminn

psst. wak sorang2 je komen blog ko nii.. ihHIkks

Masy said...

mekasih..

haah, org lain seme sombong nau berat tangan nak komen :p

zonaku said...

:P

kita sebaya...!

Masy said...

zona,
sementara nk menyampai ke bday ko, ye kita sebaya. hahahhaa

Irfa said...

eh akak lupa la besday kamu
dulu2 akak igt tau

happy belated besday ye

Masy said...

mekasih kak :)