Friday, February 15, 2013

855: Menselebret birthday orang pulaks. hohi~

Isnin aritu dah setting nak deting dengan Kak Maya. Sebenarnye dah lama dah berniat nak belanje beliau - dari dapat bonus sampai bonus dah abes, sampai dapat bonus lagi skali, sampai tahun ni lah pendek kata - baru la kesampaian niatku yang tak seberapa tu huhu. Yelah asik beliau je yang melanje, tak reti malu ke baby? Hahaahaahhaha

So tempat deting kali ni di Wangsa Walk. Last pegi bila tah.. tahun lepas la kot? Oleh kerana jauh nau tempat tu, disajeskan naik kemudahan pengangkutan awam jelah. Bila kira-kira balik, ala lebih kurang je kalau bawak kete. Cumanya bila bawak kete, ko kene la bawak. Nek komuter LRT ade driver - gitccuuuuuu. Panjangnye intro, bila nak start cite ni tah. Lulzzz.

Sesampai di hentian Sri Rampai dan bertemu dengan Kak Mya, teruslah hulur je hadiah sebeday pada beliau. Ni kang kalau lupe bagi (which is merepek je nak lupe, mende tu bukan muat dalam henbeg aku pon lulzz), sia-sia je. Kemdian terus shoot ke WW. Parking punye la banyak sampai tamaklah, rasa nak parking melintang je hehe. Terus gi beli tiket muvi, seploh menet lepas tu terus start. Kitorang tengok cite ini..


Best~! Walaupun tak sure penah tengok ke tak Die Hard yang first tu. Lantak. Tapi yang pentingnye memang bestlah. Hohihohi~

Lepas nonton, kita gi makan dulu yaaa. Tempat pilihan belated besday gegirl adalah Octopus Sushi & Thai Restaurant (ni siap gugel lagi nama ni takut silap). Overall.. ok laaa. Jangan kau samakan ia dengan sushi katak tu okeh. Tak kisahlah, tekak memasing tak memilih so balun sajaaaaaaaa.


Sama-sama amek set salmon ni. Sedap! Tapi hok tauhu bertakung dalam kicap tu tak sedap. Sebab aku bayangkan rasanye masin-masin, skali.. manis! Kbai. Mende lain yang kitorang makan.. sile lah tengok kat blog kak Mya, malas plak nak kopipes gambau hahahaha

Lepas kenyang tahap ular sawa albino, solat zohor. Eh sebelum solat, singgah kedai DVD sat. Terrrjumpe DVD konsert FT Island, RM29.90 jewwwww. Tanpa berfikir terlalu panjang, teruslah aku angkut je. Hehehe hepi hepi


Yang kaler itam tu beli kat WW, kaler putih kat Paradigm. Aummmmm puas ati aku! Tapi ade banyak lagi tu tak beli.. sape nak belikan untuk baby? Kat WW banyak yang murah. 

Lepas solat, beli Chatime. Lepas beli Chatime, baliklah ape lagi. So mekasih la kak Mya sebab datang amek dan antau dan belanje Chatime. Kita sudahi entry ni dengan gambau kami yang diinstagkan oleh kak Mya.


Walaupun nampak kurus, tapi nampak itam... dan gigi tu tetibe besau sangat tu dah kenapa? Ah ni seme salah pencahayaan! Pasal gigi tu.. sibbaik ade gigi *sedapkan ati*. Ni namanya sebelum orang lain kutuk, baik aku kutuk je diri sendiri dulu hahaha. Kbai!

8 comments:

Mya said...

manis senyuman nampak gigi tu.
keep it up!

Masy said...

kipapdegudwek! hehehe

zonaku said...

hahhahaa... pesal sawa albino?

Wak Gelas™ said...

jeliterrnyeer.., ehhhE

gadisBunga™ said...

ada sushi katak eh? huhuhu~

Masy said...

zona,
entah. hehe

en me,
hahaha mekasih la bagi pihak kak mya.. eh? hehe

gB,
Sakae Sushi tu kan logonye katak. hehe

Irfa said...

ahad lepas nak tgk citer ni tp sbb bawak kekanak ribena..kensel
tgk gangster celop.hehe

Masy said...

oo budak2 takleh masuk eh tgk cite ni.. yelah cite belasah2 heheehe