Monday, March 25, 2013

865: Apa pendapat korang?

Lately ni selalu mimpi yang berkaitan baby. Ekcely dulu pun ade jugak, tapi aku tak sangka bila mimpi baby ni rupanya petanda tak elok. Oleh kerana aritu sampai berturut-turut mimpi macam tu, di samping mimpi tengok orang mati eksiden dan sebagainya.. ade yang memberi kesimpulan mimpi ni ade kaitan dengan orang nak bagi saka ke aku. Atau apa sajalah niat yang tak elok. Melambatkan jodoh aku ke misalnya.

Entahlah.

Kena pegi berubat ke?


13 comments:

Irfa said...

emm akak penah dgr org kta mimpi baby ni mcm x berapa elok.elokla rujuk pd yg pakar.kita berusaha Dia jua yg mnentukan

*SiRibenMerah said...

hurm..
rasa2 penawar dia kena kawen n keluarkan baby sendiri kot...
mungkin ke camtuh???

Masy said...

kak irfa,
tu lah.. insyaallah nk try..

iyra,
:p

adra217 said...

I pun ada mimpikan u baby.. *tetiba

Masy said...

tetibe je. hahaha

HEMY said...

gi seksyen 19..dekat je..nnt pak mat tu akan sebut nama ko while pegang tasbih dia..kalau ada pape kat ko tasbih tua akan bergoyang2..haaa

Masy said...

ni org yg sama yg urutkan xiyad tu ke? seremnyeeeee

MR Penyubiru said...

kalau dlm drama melayu,kalau ada scene mimpi ngeri atau mengingau ke, selalunya akan kuar dialog "nie mesti tidur tak basuh kaki ni..:

Masy said...

itu kalau mengigau leee..

chii said...

kena rujuk pada yg pakar..x pun nak kasi hint ..bila nak ada baby sendiri..eheh

Masy said...

hihihihihih

coklat~vanilla said...

beb, aku penah mimpi peknen & bersalin siap breastfeed baby. act, mmg kena p berubat. aku br nk berubat.

Masy said...

klu la ko dh berubat bole la aku nk tanye mcm2 huhu. tu lah.. skrg ni aku try dulu cara kakak ipau aku, klu x jalan gak mebi pegi lah huuh