Friday, April 26, 2013

870: Bubar Stress di Labuan - Fasa 3

Arinie kitorang kuar awal sket.. sebab nak pegi Pasar Labuan. Akhirnye sejuk jugak Labuan ni.. dah berapa hari panas berdentang. Ni siap pakej dengan hujan, aaaa amek  ko. Asik merungut je kata panas kan, nah Allah bagi ko mandi siap! Ngehehehehe



 masa ni kakak ustajah tengah soping. aku memang takde amende nak beli pun melainkan fridge meknet untuk #memuah je

 ni kicen. takmo kicen..

 mereka sedang memilih kain batik. saye takde rasa nak beli sebab dah pernah ade duluuuuu hehe

 
 mekasih kakak kedai sebab sudi dianiaya untuk amekkan gambau kitorang hihi


Sewa kete sampai pukul 10.30 pagi je. Memula kakak ustajah nak lewatkan sampai pukul 12, tapi aku la yang racun dia takyah drag. Lagipun bukan ade nak gi mana pun.. nak soping cekelat, kat bawah apartment kitorang tu ade jual. Anytime bole pegi hehehe. Ni nak drag, sejam tambah RM10 lagi. Rugi rugi.. so kitorang pulangkan tepatlah pada waktu yang dijanjikan.

Kitorang lunch awal, tapi lunch laa sangat kan.. makan roti telur je hahaah. Perut belum lapau nau.. so itulah nye. Pastu soping sat, pastu balik bilik.

 hasil tangkapan sepanjang berada di sana..

Sebelum melayan cite industan petang tu, turun bawah jap tapau lunch. Pastu takde wat apepun.. tengok tv, layan utube. Aterr ade wifi free kan.. baluuuuunnnn.. laju lak tu hehehe.

Malam kuar untuk final dinner. Akhirnye ade gak makanan sedap. Sukorlah!


sedap niiiii

6 comments:

Yunus Badawi said...

Korang tak pergi makan udang mancis dekat restoran sebelah pasar labuan tu ke?

HEMY said...

coklat last tu tulisan dia sekali pandang kambing

Masy said...

YB,
tak nampak ape2 gerai makan yg menawan hati dekat pekan labuan.. entah mengapa..

anul,
sbb tu kene pandang berkali2. ecewahhhh

zonaku said...

hahahaa... aku pun memula baca kambing....

Masy said...

apedaaaa hehe

Mya said...

berat kain batik 5 helai 1.4kg!
natang!