Monday, April 29, 2013

871: Bubar Stress di Labuan - Fasa Terakhir

Salam seme! Ekcely bole skip je pun yang hari last ni sebab bukan ade ape sangat. Pagi-pagi tu bersiap, brekpes, birak, pastu chaloh gi epot. Naik ketebang, sampai LCCT, naik bas sampai KL Sentral, amek tren sampai Sri Rampai, amek kete Dyana kat umah Kak Mya, shoot gi Shah Alam, lunch kat pijahat pukul 5 petang pastu balik umah. Haaaa tu je. Hahahahahha




malas nak rotet

beg pinjam. mekasih en. hehehe





Itu je. Sekian.. mekasih Kak Mya yang arrangekan seme-seme sepanjang berada di sane.. ai seronok je menurut perintah skedul yang dah ready.. hehehehe

TAMAT. BE END. eh. THE END lah!

7 comments:

Wak Gelas™ said...

sonok kanns..,

zonaku said...

xder adegan jatuh kat epot dah?

Masy said...

wak gelas,
sonok ehehehhe

zona,
takde takde hihihi

arianna adrizal said...

beg da smpai lebuan. tuannya hmm ntah le..

Masy said...

anne,
ala.. sama la mcm kes kamera akak, kamera dah sampai krabi - tuannye.. hmmmm ntah la.. hahahaahh

Mya said...

motip tulang ikan di jeans ku di paparkan di sini?
royalti pliss!

Masy said...

kak mya,
saje.. hahahaha!