Tuesday, May 21, 2013

875: Bukit Merah kite yo! Part 2

Pertama-tama skalik. Sape curik gambau dalam ni, bontot dia kurap!

Ok sambung. Pagi tu saje je aku bangun lambat, alaa bukan semayang pon. Itu pon aku terjaga gak time dorang bangun semayang subuh pagi tu. Dorang tak kecoh pon, tapi aku tetaplah terdengau gak dorang bertegur-tegur hahahaha. Sarapan dengan belen kek dan kapkek petang semalam, neskepe pulak memang dah ready dalam apartment. So.. sambil tengok Running Man, kemas-kemas dan siap-siaplah nak cekaut tengahari tu.. Rozan sefamili gerak awal sebab nak sambung gi Pangkor plak. Huntong laaaaaaaa

kami berempat

bye apartment, thank you!
Kitorang singgah jap kat BM Laketown Resort tu. Saje je nak tengok-tengok.. nak main air pebende tu sume, takde plak planning. Lagipun kalau plan, haruslah aku yang tersakiti menengok orang lain bergumbira sedangkan aku hanya memandang je. Tak boleh!

Oh. Trip balik ni aku drive. Tapi tak sampai masuk KL la.. dah janji sebelum sampai tol nak masuk KL dah kene tukau orang. Hehehe.

dah sampai!

dah sampai lagi
Beli tiket untuk naik dua benda.. apetah tak ingatlah.Chair Lift Ride dengan ape eh. Tapi takde la basah-basah. Hehehe

pintu gerbang nak ke tempat berkenaan

candid
 Teruslah naik. Hohoho suke sukeeee

untung laaaa dapat mandi. ni ade family day dari mana tah aritu lupe dah

Esah yang ketakutan hahaha

eieieiei rasa nak terjun je

benda ni nampak best! naaaaaakkkkk

itam kaki. panas giler weh huhu

untung laaaaaaaa



kami pulak

dah sampai. sekarang nak naik yang lagi satu tu..

macam best. jom tido sini nak?

posing seround

.. dua round..
Aku ingatkan mende ni kayuh pakai kaki. Rupanya pakai tangan T_____________T Terkeluar masel kakak baby!

aku dah laa kepanasan ni, kene kayuh pakai tangan pulak. eh pakai tangan nak panggil ape eh? koyah? hehe

peace laa sementara bole peace kaaaaaan
 
beronak berliku jalan ku lalui

.. selagi berupaya ku teruskan..

dah tak berupaya, servis bertukau tangan. selambe je tukau main langkah-;angkah je ahahhaha

dah sampaaaaai

Esah koyah sorang sampai sudah sebab tak berani nak langkah-langkah atas tu hahaaha

ni patutnye kat atas sane, malas aku nak alihkan gambau

Masa ni macam ade rasa lapau sket. Tapi sket je.. lebih pada haus. So balun ABC dululah kat BM ni. Makan-makan kita postpone laa kat Tapah. Begitulah kata putus yang dicapai oleh kami setelah berbincang sepatah dua kata..

macam biasa. yang paling itam tu akulah.


beli subinier. aku beli fridge meknet seketoi je untuk diri sendirik.

Pukul brape eh sampai KL? Siang lagi la jugak rasanya.. Malam tu just kuar makan dekat area umah dak Che'. Itu sajeee... tamaatttttt~~~~ Hahahaha pemalas giler nak taip. Tak sihatlah. Huhu.

5 comments:

achik said...

saya pun gayat naik chairlift tu.. -_-

tp mmg best main airrrr..

Masy said...

ntah bile nak gi lagi tu tah.. hehe

HEMY said...

aku kayuh pakai kaki je...

Masy said...

susah la nak kayuh guna kaki, mmg kene genggam mende tu huhu

Irfa said...

mesti happy cam kekanak ribena kan?