Monday, June 17, 2013

882: Projek Rendam #Memuah Babes @ Old River, Yam Upstream (Ulu Yam)

Salam semua babes! Salam 1MondayCouple!

Wiken baru ni aritu (ayat serupa kelly), beberapa orang #memuah yang free dan berkesempatan untuk menghadirkan diri telah beramai-ramai mengumpulkan diri kami di Sg Tua, Ulu Yam untuk sesi piknik dan rendaman berkala. Aku memang suka laaa sungai-sungai ni, malangnya aku takleh mandi plak pada hari kejadian atas sebab pendarahan berkala jualah kekdahnye T_T Tidak ku kesali takdirMu, Ilahi. Aku ghedo dan pasghah again and again and again.

Pegi ke sanun menumpang kete Mat Keri. Sampai di tempat kejadian tu nak dekat zohor gak. Tak dapat nak pegi pagi sebab Cembam ade kelas pagi tu, dak Ena dan Amir pulak ade kursus. But issokay, takde la sesak mana pun Ulu Yam tu.. hehe.

Wafa bawak durian! Hmmmm dap dap

Keri sedang mendagui Wafa

dah bentang semua, maka semorang pun menghamparkan bekalan memasing. aku bawak kosli (a.k.a coleslaw) je..

kek zebra.. eh.. zirapah. disediakan oleh Wafa. hmmmm dap lagi!

kemain lagi mood menyengih je Xiyad kali ni. awal-awal tu je macam moody hehe

untung laaaaaaaa boleh berendam -_-"



ntah mende-mende la bebudak ni terjerit pasal air sejuk. lenkali gi kolam air panas pulak lah. hahaha

main simbah-simbah air sesama sendiri #foreveralone HAHAHAHA

akhirnya sampai pon pengantin lama ni. sesat kata kooo

ni je yang mampu -_-"
Aku ade gak la masuk dalam sungai. Lepas gian orang kata, lantaklah jeans aku basah hahahaha. Eieieieiei sabau jelah tak dapat berendam. Huuuuu~~~~

tengok amende tah tu tataulah

Xiyad mengagah ayah dia. hahaha
Menjelang pukul 5 barulah kitorang gerak balik kalau tak silap. Memula ade cadangan nak singgah sate kajang, tapi Wafa nak balik jalan jauh nun. Ena dan Amir pun ade urusan memasing. So.. balik jelah hehehe

Sepol terkena sawan sungai

mengembalikan fesyen kpop pada rambut walaupun berkain pelekat lalalala~
 
mecing sangat


ngeeeeeee~~~~~
Sampai umah pukul 7 jugak. Sekian..

mekasih Mat Keri = sebab bagi tumpang kete n sponsor air serta per'jajan'an
mekasih Anul n Cembam = sebab bawak tikar (kan?) dan sponsor puding laici
mekasih Wafa n Iyan = sebab bawak tikar gak dan sponsor durian, kek, jajan, sekut raya.. ape lagi?
mekasih Sepol = sebab sponsor mihun goreng singapore
mekasih Ena n Amir = sebab sponsor KFC sehingga menjilat jari

Semua best yang hamat baq hang babes! Beribu-ribu taniyaaaaaaaaa #memuah birjayyaaaa~~~

12 comments:

❀aRaBeLLa❀ said...

Rasa pestaim tgk Xiyad ada rambut..hahah
Amboih Sepol rajin join gath nampaknye..ahaks

Masy said...

bella,
hahahaha. sepol tengah mood baik skrg.. siap masak bihun goreng tuuuu hihi

HEMY said...

hahaha gambar erina ngn amer tu klaka la amer..seswai sgt ngn mood baru lepas makan langsat berkilo2

Masy said...

anul,
ooo ade kesah mkn langsat ke? ok terlepas.. hihihi

zonaku said...

amir cam kecewa n stress sgt..... hahahhahaaaa.......


sekali pandang, iyan cam berperut boroi... ...

Masy said...

tang perut tu kene refer Wafa, sbb aku pon x belek sgt hahaha

Erina Asmawani said...

Memang sangat stress kak zona..huhuhu.. syukur Allah temukan kami juga.

Beribu2 tahniah akak sebab buatkan kosli yg sedap. Kalau akak x mention lebih bawang pun xpe, menepati je citarasa tekak ai..

Mane de makan langsat.. ni ape tetiba masuk cite langsat?? Huhu

Masy said...

ena,
keri siap ckp 'haah la kak, kuat bau bawang'. hahahhaha

pasal makan langsat tu kene refer tuit Keri. ehehehe

Jard The Great said...

teringin nk makan duriannnnnnnn...

Masy said...

jard,
teringin nk dominosssss hehehhehe

zonaku said...

pic y si sepol kena sawan sungai tu.. iyan galas beg kot tu...



sekilas pandang cam perut dia y boroi ...

Masy said...

ye betul.. heheehe