Monday, August 19, 2013

899: Hari Raya 2013

Salam semua..
Raya tahun ni lain macam sket
Feeling-feeling orang kaya dah macam hape dah
Orang lain sebok shopping untuk raya
Baju ke kasut ke ape
Aku plak

Beli spek itang
Beli gelang
Beli mesen basuh
Beli tab
Huahahahahha

Duit jatuh dari langit
Kita kutip dan salurkan ke jalan yang benar
(lahsangat)

Baju raya mak dah setelkan
4 pasang dibelikan hah
Aku beli sendiri sepasang je
Tu pun sebab ingatkan memang sepasang tu jelah
Pastu anak buah plak bagi jubah from Mesir
Tunggu raya haji plak la baru Busu pakai ye :)

Nak tepek gambaulah

anak-anak buah tengah pasang rak dalam bilik mak

the youngest in the family :)


me with my cucu :)


merasuah cucu agar tidak mengganggu granny tengah iron baju

pagi-pagi nampak aksi ni memang best


melawan matahari


second day :)

dapat pun snap pic dia ketawa!

kat umah maklong, bebudak beratur nak kutip duit raya

tu seme anak buah aku laa tu

sampai je kat umah moklong (belah mak), Angah terus kait rambutan

feeling kampung :)

kek khas untukku pemberian kak mimi. mekasih kak!!

gabungan merangkak dengan berjalan

raya keempat, dengan geng bujangan


gagal melaksanakan misi masa ni. wuweekkk

dah sakit hati, kene la basuh dengan kek

raya kelima, ke rumah sahabatku Kapai. orang keje obersi ni kalau jemput, kene pegi gak. kot tak ntah bile nak jumpe hehe

Sekian. #tetibe

9 comments:

HEMY said...

salam nenek!!! nak duit rayaa!!!

zonaku said...

ni pipi dia lagi gebussssssss.......


baru betul2 kuih pau

Masy said...

anul,
takleh! kao bukan cucu aku!

zona,
yeahhh.. kuih pau meletop!~

Wak Gelas™ said...

meriahnyeer uoolss.,ehHee

achik said...

wah, bonus masyuk la tu..

nak duit rayaaaaa kak baby.. ;p

achik said...
This comment has been removed by the author.
Irfa said...

COMEYNYA PIPI DIA

Rozita said...

debab nya baby tu..yg pakai tdg syria.

Masy said...

achik,
takde bonos pon.. huhuhuh

kak irfa, kak rozita,
geram kannnnnn