Wednesday, January 08, 2014

932: WW: adiah sebeday yang kene bayau bulan-bulan


Takde la sampai ade orang bagi kete.
Mak aku bagi RM5k, RM4500 jual Fahrin huhu
Lagi RM2500 tu aku topap
Ye.
Letak donpemen banyak sebab aku nak make sure installment bulan-bulan bawah RM400

Aku kan semekin.
Huhu

Apepun.
Itu jelah.
Letak kat sini untuk ingatan aku je.
Yang bahawasanya hidup aku ni kalau takde mak tolong
Abang-abang tolong
Memang tak merasa la nak pakai maivi hahaha

Tetibe ayat cam sedih dah kenape
Lulzz

So
Nak ubuh nama ape kat dia ni?
Aku cadang nak ubuh nama Faizal
Nak ubuh Soffi Jikan macam panjang sangat
Jangan sampai aku ubuh nama Kwon Sang Woo pulak

Hmmmm.

9 comments:

HEMY said...

waaa..SE eh? nice..sama la keta kitaaaaa

Masy said...

haah.. aik ko pon tukau kete?

❀aRaBeLLa❀ said...

Leh la tumpang nanti..hehe

zonaku said...

hai abam Faizal... karang bawak aku ya!

Masy said...

bella,
bole bole hehe

zona,
karang ye.. lps keje kang tunggu kt simpang

Mya said...

nama faizal macam tak best je.
bagi la nama beto ke. bront ke. ustaz azhar idrus ke

Masy said...

sy tak minat beto masalahnye.. cam bento je.. kihkih

YaTt's said...

kakk ubuh nama Hongki la ekkeke

Masy said...

yezzah!~ akak dah panggil dia Hongki tapi kawan akak kata tak best. kene panggil Fahrin gak katanye hahahahha