Friday, January 24, 2014

935: Besday Selebresyen+s

Macam beriye je selebret hahahaha.

Yang 1st tu nak kata selebret, tak taulah. Anggap jelah camtu. Kisahnye.. bebudak rumah telah request aku masak since aku kan ala-ala lalu lalang je kat dapur tu. Mak malas nok! Mak bukan hape, dah orang lain rajin, mak malaslah nak campur tangan lagi hehe. Kebetulan hari tu dak Anne demam, dia pun apalagas.. tumpang nak manje-manje ah. Since ade orang demam, aku decide.. masak bubur nasik jelah! HAHAHAHAHA! Korang jangan kutuk bubur nasik aku.. budak saiko kat umah aku tu suke tau!

Nak dijadikan cerita, hari tu aku lambat balik. Tak sempat le nak singgah membeli minced beef T__T Sampai je umah, terus je basuh beras, potong kentang carrot pe seme dan tenggekkan kat dapur. Memandangkan takde minced beef, kene le kreatip sket. Daging bege tu aku hancurkan (ala-ala RunningMan sangat). Tumis bawang dengan butter, masuk daging, tabur pepper, gaul gaul gaul. Elok dah masak, aku campak je dalam periuk bubur tu. Pastu.. ajaibnye tetobe bubur nasik aku jadi kaler pepel! Hahahaha apeee niiiii lantaklah. Sorang lagi buat cendawan + tofu masak kicap. Kemudian makanlah kami dengan riangggg...

Dan dinner malam tersebut diakhiri dengan kek tiga jenis sponsored by Anne. Hehehehe. Mekasih sume!!

dia ingat aku 33 tahun, padahal diaa tu yang 33 tahun. hahahha

Yang 2nd tu macam biasalah. Selebret dengan geng bas skolah. Memula cadangnye nak selebret sekali harung bulan 3 nanti kat Langkawi, pastu tah cemana tah. Aku macam ajak dorang kuar ke camne tah, pastu tetibe decide gi Port Dickson, pastu tetibe je ade yang nak sponsor kek, pastu tetibe je tetibe je jadi selebret terus hahaha! Ah ubuh gambau jelah.

tu ade hati nak nyuruk belakang ai. grrrr

happy birthday, baby!

layan konsert FT Island

patutnye dah nampak orang nak posing, bawak²lah menyelam kejap

sorang je bawak baju lebih, yang lain seme takmo mandi lettewww

kitorang

kaki kitorang. cer teka mana kaki saye

bercanda di pasiran panthai

lepaks

muah!!

Pegi balik hari je. Hehehehe. Itu saje. Sekian, terima kasih~~~~

2 comments:

zonaku said...

ala... lama x amik pic kaki camtu...... karang lepak reramai kita buat ye.... cuma x mo la kat laut... ai takut air laut

Masy said...

mari mari mari