Tuesday, April 22, 2014

951: Trip Insan Terpilih - Langkawi (Part Final)

Pagi pagi bangun macam semalam tu lah. Bersiap. Malam tadi dah packing sket sket (aku lah) so.. Lepas dah siap tu, kami pun berambus.. untuk mencari makanan hehe.

tunggu kejap tau rumah..
sementara menunggu roti canai dan neskepe tarik
Lepas sarap, kami pun ke... ke mana eh. Ke tempat yang ade burung helang tu la kot, nak amek gambau. Aritu baskinrobin ade 31% diskaun tapi jadahnye aku tak cukup kewangan nak beli kat situn huhihuhi. 





testing

nice!

candid 1

candid 2. ade orang tu kemain tensi tengok aku kelihatan bergaya dalam gambo yang kendit. dah tu nak wat cemana.. memang potojenik sejak azali kahkah *muntah*


 


Kemdian perjalanan diteruskan ke Sireh Lagenda. Macam-macam spesis minyak gamat aku beli khusus buat bonda dan tersayang. Untuk diri sendiri adelah beli minyak rambut sebijik. Dah sudah tu, berposak cari pulut hitam yang mak kirim plak. Dari semalam weh kitorang cari tapi tak jumpe. Aku sampai dah pasrah dah.. tapi alhamdulillah jumpe gak.. #pheww.

Pastu dorang pulak sambung beli cekelat laa sudu laa apebende seme. Last shopping le katakan.

saje ngade. tak suke tengok, bole tutup mata sekarang. kikiki


dia yang candid pehtu dia yang bengang hahahha

aku tak suruh pon!
Dah abes shopping, balik semula ke rumah. Packing time! Sempatlah mandi seround.. dan menjelang pukul brape eh kitorang keluar? Ah tak ingat. Memandangkan ada masa dan duit belen makan masih ada, so kitorang pun carilah tempat lunch.. Masa ni barulah suasana redup.. dan tatkala sudah berada di dalam restoran, hujan pun turrooooooooooon *ikut gaya pendekar mustar*

sotong bakau ke ape eh. tu dalam tu telo eh? aku makan sket pastu tetibe rasa geli heheheh
Lepas makan, teruslah ke epot. Hujan lebat giler masa ni.. mujurlah tak hujan lebat masa kitorang lorat bershopping dua hari tu kan. Mekasih Allah! Sesampai kat sana, mana yang bole solat tu, pergilah solat. Surau takde orang so tenang je.. eh ade la sorang dua je hehehe.



Pastu.. baliklah. Otw balik tu ketebang teroleng-oleng.. nebesnye makkkkkk rasa nak tdo je.

Itu saja! Cite lain malas nak taip kahkah. Mekasih kekawan. See uols on June (padahal baru je jumpe budak 2 orang tu laswik kahkah). Tamatttttttttt

8 comments:

zonaku said...

pesal ko geli??? sedap weh telur sotong!

oranglidi said...

wahhh. insan terpilihhhhh. byk gila tmpt komer lawat.

Masy said...

zona,
ntah. tetibe rasa geli hahaha

oranglidi,
lama tak nmpk ko hah. takde la byk sgt... mana yg dan je huhu

oranglidi said...

lamo x maen blog skg. haha. tu yg xnmpok

oranglidi said...

lamo x maen blog skg. haha. tu yg xnmpok

Masy said...

tak baek main kat blog.. malu sket orang nampak.. hahaahhaha

Wak Gelas said...

sakanns.,

Masy said...

:)