Friday, May 09, 2014

952: Entry Yang Tertangguh - #SBB2014

Giler-giler punye tertangguh ni sebab kejadiannya adalah pada bulan Mac lepas. Sekarang baru nak buat entry ehehe. 

Kisahnya, kakak ostajah dah cop diriku sebulan sebelum kejadian kalau tak silap untuk mengeskot dia ke SBB tu. Ko tau amende SBB tu? Bukan SEBAB tau. Sepetang Bersama Blogger katanye. Aku masa memula kakak ostajah ajak tu.. rasa tatau lah nak rasa ape. Blogger? Bloggerkah aku? Blogger mendenye kalau orang nak baca blog aku tapi aku tak suka tapi taknak private sebab ade ubuh iklan nuffnang. Gedik. Tapi sebab dia kata dia bayau - dan lokasi kejadian adalah di Saloma Bistro, ok mak ok jelah. Hehe.

So hari kejadian pun menjelma. Pergilah daku ke sana menaiki train sampai KLCC dan kemdian dikutip oleh kakak ostajah dan suaminye abang Z. Sampai di tempat kejadian.. rasa cam... ya Allah awkwardnya. Ape jelah aku buat kat sini woi. Hahahaah

gemoknye T___T ni sume salah angle


masa ni perasaan nak balik kemain menebal lagi

takyah tengok akulah, tengok je Memey yang comey tu

dan abg Zarul Payung yang hemskem tu. tahukah anda dia tanye gak ape url blog aku tapi aku kata takyah tau laa.. bukan ade mende pun hahahahah

memula ingat takmo amek gambo dengan Zarul sebab segan, so snap gini jelah. tu peluk adiah lucky draw dapat telekung. satu bagi kakak ostajah, satu bagi mak.

Yang lain bolehlah baca kat entry kakak ostajah ni. Sama je citenye. huehehehehe


4 comments:

Mya said...

salah angle? nak salahkan kak ostajah snap tak betul lettewww...

Masy said...

yaaaa itu pun satu tuduhan secara tak langsung gak tu hahahahaha!

Super Nia Hana said...

masyy baby..kamu nampak berseriseri semacaammmm ...
adakahhhhh adakahhh..aura dr retis?ahakss

Masy said...

aura retislah tu...hahahhaha