Wednesday, July 09, 2014

955: Ramadhon Al Mubarok

Salam sume!

Dah 11 hari Ramadon baru sebok nak update. Siyes takde mood nak menulis. Kalau ade pun kang kompem rasa terganggu jiwa dan raga mental dan fizikal emosi dan segalanya. 

Sepi aku benci
Aku mahu hingar
Aku mahu ke pasar

Setakat yang berpuasa aritu, terawih dalam bilik je. Ya Allah entahlah kenapa makin lama makin malas. Apa nak jadi tah aku ni. Orang lain makin lama makin dekatkan diri, yang aku ni makin lama makin hanyut. Hanyut hanyut ni nak gi mana tak tahulah :(

Aku cuba kekalkan mana yang ada.
Tambah sikit mana yang daya.
Tapi aku tahu tak cukup.

Yang tak elok patut dah dibuang.
Tapi masih dipegang-pegang.

Sedih.
Tapi macam tu jugak.
Takde perubahan,
macam takde nak berubah.

*hentak kepala kat dinding*

Selamat berpuasa korang. Kalau ade yang sudi nak ajak aku gi terawih, jomlah. Aku ni ade sindrom kalau takde member nak gi terawih, memang aku tak pegi. Ntah pape tah.

:(

Tapi janganlah minggu ni. Minggu ni aku raya wakakakakakakakakaka


4 comments:

zonaku said...

jom la....

aku agak kerap pegi sebab jd supir mak n bestfriend mak aku. tapi kesian, few days x pegi sebab aku buka posa kat luar

Masy said...

ooo.. moh la kite..

May Maisarah said...

Selamat berpuasa cik adik manis. jangan malas2 haaaa. hehe :)

Masy said...

selamat berpuasa gak may maisarah.. meh le temankan kite hehehe