Friday, November 21, 2014

964: Ya Allaaaaaah lamanye tak nolesss

Salam semua! 

Eh ade lagi ke yang datang baca blog aku ni huahahahah! Macam cakap sorang-sorang je ni *pandang keliling*

Sebenarnya selain dari hutang cerita yang disebutkan dalam entry sebelum ni, ade lagi hutang cerita lain gak ni hahaha. Dalam bulan ni, boleh dikatakan tiap-tiap minggu aku oustation. Masuk opis ade la dua hari je seminggu kot. 

Minggu pertama - pegi Terengganu. Ujung minggu pulak berhula-hula di Pulau Pangkor dengan #gengmemuah dan #gengluarmemuah hehe
Minggu kedua - pegi Penang pulak. Yang pegi Penang ni dapat short notice je. Isnin masuk keje, bos tanye bole pegi tak? Aku kata ok sebab ingatkan rabu tu pegi, rupenye esok subuh tu pegi! Nice baby nice :)
Minggu ketiga iaitu minggu ni - pegi Taiping. Haaaa ni baru sampai umah malam tadi.

Orang akan kata waaaaa tak penat ke. Sebagai bujangan, I'd rather be busy than doing nothing ecewah. Lagipun aku syak aku stress laa lately cuma tatau amendenye. Asek berdebar, susah nak tido. So betterlah aku memenatkan diri.

Jap. Lepas ni nak tepek gambo Tepeng bebanyak. Gambo mini trip Memuah tu kene buat entry khas. Hehehe

ah mamat tu classmate masa kat uitm dulu. 2-3 tahun sekali jumpe ni kene le selfie2 gituuu

masuk kampung melawat


tu aku dok nyonyot madu kelulut produk kampung tu la. eh masam2 eh madu kelulut, tak berape suke (sebab tu lambat abes)


siang jumpe wakil penduduk, malam ade diskusi

siang ade FGD. team aku handle group dari Perak. team lain jaga Penang, Kedah dan Selangor

ni grup balik awal. ade grup yang tinggal sebab kene gi melawat kampung orang asli arinie. so singgah jap ah tasik tepeng


Sekian! Entry lain bakal menyusul...........kemdian. Hehe