Friday, June 24, 2016

1007 : Apa Khabar Ramadhan Kita?


"hitam putih kehidupan, sendiri menentukan. namun terlalu banyak kehitaman dalam kehidupanku" - KRU

Salam sume! Hari ni dah 19 Ramadhan. Tetibe je kan.

Kali ni rasa lajuuu sangat. Mungkin sebab awal-awal Ramadhan tu aku bz. Dengan submission, audit, sebelum tu tak berape sihat so melepek banyak. Dah malam ke berapa tu barulah semangat lain macam nak gi terawih, kalau boleh taknak tinggal. Awal-awal tu je lemau

Ramadhan kali ni rasanya aku macam kurang belanje tang makan. Sama ada budak umah masak, atau dak Anne bawak balik mekanan - aku gi param ade la 3 kali je kot. Berbuka kat luar brape kali jap kira..

1. berbuka kat Sushi King
2. berbuka kat SACC Convention Center - ni orang belanje hehe
3. berbuka kat opis - potluck
4. berbuka kat Full House Sunway Pyramid
5. berbuka kat My Steakhouse Sek 13 - ni pon orang belanje

Eh macam banyak pulak! Hahahaha! Kot tak 6 kali tapi semalam aku menolak untuk berbuka dengan opismets. Menolak sebab kat umah ade makanan belen kelmarin so takmo la membaziaq. 

Makanya... Tinggal 2 sesi lagi insyaallah, yakni :

1. berbuka dengan rerakan kat Midvel esok
2. berbuka dengan osmets sekelian Isnin nanti

Eh kakak ostajah Normayah, sesi kita bila ni? Hihihihi

2 comments:

Mya said...

jadi yer sesi kita esok?
tapi kena tukar plan la sebab abang mi nak pakai kereta.
kita berbuka sogo lah yer?
but i is not puasa tau

Masy said...

jadi sis,
ok kite berbuka kat sogo. ape nak makan kat sogo eh..

untunglah cuti!