Tuesday, June 28, 2016

1008 : Menjelang Syawal

Salam!

Tetibe je minggu depan dah nak raya dah. Ape je preparation aku yang tak setel lagi eh. Duit raya dah tukau walaupun entah bile le nak dapat duit raya dari bos sobs, sampul raya dah dapat, kuih raya dah beli, baju raya dah siap, tudung pun dah ade. Kasut je takde lagi lolz pastu cadang nak tambah lagi satu baju raya. Dah ade pihak yang sudi sponsor ni rasa macam tak patut la plak khenz kalau tak beli lulz tak baek kecewakan hati member.

Dalam bulan puasa yang berbahagia ni, rasanye kite sume pon dah merasa diuji kesabaran secara kaw-kaw. Baik kat jalan, kat umah, apatah lagi kat opis. Selain melatih diri menahan marah dan maki sehingga berbuka (kahkah tak senonoh), ape lagi yang boleh dibuat pun. Sabo jelah. Sobs

Raya ni insyaallah aku cuti dari kamis ni sampailah isnin lepas raya tu. Jadilah khen.

Itu je. Ngantok!

semalam hati rasa membara2 je pasal bendalah ni. hari ni dah malas nak rasa pape. gasak kau lah. hahahaaha

2 comments:

Mya said...

awalnya cuti. untunglaa..

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)