Friday, March 10, 2017

1025 : Trip Sejuk-Sejuk Osaka - Final!

Hari last! Bangun seawaluddin untuk bersiap2. Oh pilu hati ini ecewah.

Eh tak cite lagi pasal kejadian elergik dek makan lobster olok-olok tu. Kisahnye sebelum kejadian makan lobster tu, memang aku dah pasan peha aku dah start naik ruam2 gatal tu. Sejuk nau kot.. Aku tatau la korang. Macam aku biasenye kalau panas nau pun naik ruam. So ni sejuk nau, ia mengering lantas jadi ruam jugak lah kot (?) agak je. So lepas aku makan dua gigit lobster olok-olok tu, esoknye ruam tu jadi banyak gilerrr dan merebak hampir seluruh lower body. Imejin laaaaah jalan-jalan dah la sejuk, gatal pulak tu. Sibbaik kakak subcon ade bawak pil untuk gatal2, alhamdulillah le kurang. Huuuuuuu

pic sarapan hari apetah aritu, hari yang gi Kyoto tu kot hahah tetibe kat sini

bye bilik berpintu besi yang berat!

hari last bersarapan di sinnieww



bos dan keluarga gi stesen ketapi naik teksi, weols sume merepotlah jalan kaki tarik luggage kihkoh


senyom sebelom mengheret luggage






let's go!



tu tiket2 tren yang dikolaj jadi lukisan. cantek kaaaaaan


singgah solat jap. suraunye selesa amatsss



mengabiskan belen3 duit yen yang ade. aku beli ape eh.. bantal.. pastu keychain kat daiso seblah..


beg skolah bebudak jepon. lawa tapi mahal namampos. gulp

restoran halal kat epot. mee udon ni.. brape eh rege dia. sape folo aku kt IG tau la rege dia #pemalasnakkaji






bersedia untuk pulang!
Tamat! Dah.. lepas ni nak cite pasal trip Jogja pulak! Hahaaha alhamdulillah setel akhirnya.

2 comments:

tiga lalat said...

naiss., ole2 osaka wak xde erk., ;p

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)