Monday, July 03, 2017

1041 : Salam Syawal Gais!

Selamat hari raya sume. 

Aku masih macam ni laaah tak berape nak sihat sangat. Ekcely sebelum raya aritu pun dah ade simptom2 nak demam nak batuk tu sume. Start raya terus batuk selsema, demam dedau2 je takde la sampai melepek. Tapi raya ketiga tu aku decide untuk dok umah jelah instead of folo family aku gi meminang anak dara orang hiks.

Share pics jelah. Malas nak sembang hahaha penat! Penat batuk.

hari balik. macam nak pindah!

hari last puasa. family Angah buat ayam percik kelantan. slurppp

opkoslah pagi raya


ni lepas semayang raya kot

semua tempat penoh, so anak2 buah sekelian dok bawah ehh




sebelum pegi semayang raya, langgau kete kakak ipau dulu. sobs robek hatiku


saje tunjuk cincin hahaha





abes bunga kene cabut dek bebudak ni aku peratiii je

me with bro #4

malam tu ade tahlil kat umah busu. eh tu mak aku


suke nau eh

diketuai oleh along



mak dgn kakak beliau

kakak beliau dan adik  beliau

raya 2nd day.

duit raya 1st untuk tahun ni sobs





aku tak makan sangat raya kali ni, batuk teruk time ni hukhuk





bincang pasal hal minang meminang


hasil kutipan


macam budak wicet kata anak buah aku hahahaha


to die for!


sekumpulan anak buah (lelaki)

sekumpulan anak buah (pompan)

kene paksa pakai cekak atas tudung lagi huuuuu

raya ketiga. dok umah ontok2, masak bubur, tidoooo

Itu saje. Hehehehehe 

2 comments:

tiga lalat said...

chantek cincin tuu., ehemm

Masy said...

KAANNNN...